22 juli 2016 signalen dat jouw leven op een positieve manier evolueert

10 signalen dat je leven aan het veranderen is op een positieve manier

Het beste aan vreselijke dingen die gebeuren in ons leven is dat ze vaak een weg zijn om op een betere plaats te raken. Een inzinking bijvoorbeeld kan men beschouwen als een doorbraak waarvan we de andere kant nog niet gezien hebben. Vaak is het zo dat wanneer we het gevoel hebben dat we in chaos leven dat is omdat we onze weg aan het wijzigen zijn. Hier zijn een aantal (soms moeilijke tekenen) dat ons leven aan het veranderen is op een positieve manier, ook al heb je misschien op dit precieze moment niet het gevoel dat dit het geval is.

Je weet wat je niet wilt.

Het voelt aan alsof je plots beseft hoe hard je een hekel hebt aan jouw werkgewoontes en hoeveel energie jouw vrienden van jou vragen… Soms heb je ook het gevoel dat je jezelf niet meer bent de laatste tijd. Je krijgt het gevoel dat je de anatomie van een ramp aan het ontleden bent, maar eigenlijk begin je te beseffen wat je niet wilt zodat je beter begint te beseffen wat je wel wilt.

Je stelt jezelf weer open voor mensen.

Jezelf afzonderen is niet meer de meest aanlokkelijke optie. Ook al is het alleen maar denken aan het feit dat je jezelf meer moet openstellen voor mensen rondom jou, je bent op de goeie weg.

Je bent ongelooflijk emotioneel.

Het is gewoon een andere manier om jou te tonen dat je niet meer alles onderdrukt van emoties. Je begint zaken weer te voelen, wat ervoor zorgt dat je weer een stap dichter bent bij het omgaan met deze gevoelens op de manier dat hoort.

Heel wat vervelende clichés beginnen steek te houden.

Je beseft waarom hard werken belangrijk is, waarom aanwezig zijn van belang is en dat een positieve ingesteldheid een keuze is. Je ziet snel in dat liefde is iets wat je zelf aanmaakt in jouw leven en al het overige vluchtige zaken zijn.

Je begint super zelfbewust te worden.

Je begint eindelijk een gezond evenwicht te vinden in het zowel de negatieve als positieve aspecten in jezelf te herkennen. En dit zonder jezelf te verloochenen of jezelf op te hemelen.

De wijzigingen waarnaar je hunkert in jouw leven leiden ertoe dat je jezelf meer voelt als jezelf, niet minder.

In het verleden heb je misschien gedroomd van een leven waar je supersuccesvol was of ongelooflijk mooi of heel erg gewild of misschien hals over kop verliefd. Allemaal zaken die je wou omdat je dacht dat jij jezelf op die manier minder rot zou voelen over wie je echt bent. Wanneer alles op zijn pootjes begint te vallen dan wil je een leven die weerspiegelt wie je bent, niet wie je wenste dat je was.

Je voelt je wat “verloren”.

Wat een duidelijk teken is dat je jezelf loskoppelt van oude ideeën over wat het leven zou moeten zijn, wat de toekomst moet inhouden, enzovoort. Leven in het heden voelt aan alsof we “verloren” zijn, het duurt namelijk eventjes voor je dit gevoel gewoon wordt.

Je ziet jouw moeilijkheden in het leven als een portaal om jezelf beter te verstaan.

In plaats van te vechten tegen emotionele trauma’s of een laag zelfbeeld, of nog erger wanneer je iemand anders wilt controleren, begin je te beseffen dat aan de andere kant van deze negatieve zaken er een diepere boodschap verborgen zit over wie jij bent.

Je begint te beseffen dat je een probleem hebt in jouw leven, en dat probleem ben jij.

Het feit is dat mensen ervan houden om hun problemen op andere mensen af te schuiven om zo hun eigen gebreken niet te moeten accepteren. Of de situatie nu al dan niet jouw fout was, het heeft een invloed op jou en bijgevolg is het ook jouw verantwoordelijkheid om te veranderen. Met de vinger wijzen gaat je niet verder helpen in het leven. Zo simpel is het.

Je beseft dat je niet genoeg uit het leven haalt, maar je begint ook te beseffen dat je misschien niet genoeg geeft ook niet.

Je klaagt dat je geen liefde vindt maar eigenlijk doe je ook de moeite niet om buiten te gaan en op date te gaan. Je hebt een hekel aan jouw job, maar je gaat niet op zoek naar een nieuwe. Je bent altijd gestresseerd, maar je probeert ook niet te werken aan een manier om jouw gevoelens beter onder controle te houden of je te concentreren op je werk en efficiënter te werken. Je herkent dat je meer uit het leven wilt halen en nu besef je dat het tijd wordt dat je dat ook doet.

Go get them tiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *