10 juni 2016 hart van onafhankelijke vrouw winnen

11 dingen om het hart van een onafhankelijke vrouw voor jou te winnen

Als je al eventjes aan het daten bent, dan heb je waarschijnlijk al een aantal types tegengekomen, de bitch, de emotionele, de alfa vrouw, … Vaak (jammer genoeg) wordt de alfa vrouw ook als “de bitch” gezien. De alfa vrouw kan deze stigma jammer genoeg niet ontsnappen.

Ze is bazig, dominant, koud en bedreigend, dus je doet zelfs geen moeite. Als je al afgeschrikt bent geweest door de alfavrouw, maak je geen zorgen, je bent niet de eerste.

Maar geloof het of niet, er zijn verschillende niveaus van alfa, dus de kans dat je er één kent is hoog. Het kan moeilijk lijken om de zwakke plek te vinden van een alfa vrouw wanneer ze de indruk wekt dat ze omhuld wordt door een harde schelp. Maar als je het niet probeert, heb je ook geen idee wat je aan het missen bent.

De alfa vrouw is meestal behoorlijk succesvol, ongelooflijk zelfstandig en slim, maar ze is ook heel intimiderend. Alfa vrouwen zijn weliswaar geweldige partners. Deze vrouwen streven naar grootsheid. Ze zijn succesvol, loyaal, gepassioneerd, weten wat ze willen, draaien niet rond de pot en willen dat hun relatie de beste is, net zoals zij.

Heb je een zwak voor een alfa vrouw, hier geven we jouw tips om deze vrouw rond jouw vinger te draaien.

1. Maak de beslissingen

Of je nu kiest wat jullie gaan eten of naar welke film jullie gaan, vergewis jezelf dat jij de leiding hebt. Je krijgt misschien de indruk dat ze altijd haar zin wilt hebben, maar eigenlijk houdt ze wel van een man die de leiding neemt. Aarzel niet omdat je niet zeker bent of het dat is wat zij wilt.

2. Wees creatief

De alfa vrouw leeft van creativiteit. Ze leeft van haar honger naar nieuwsgierigheid. Of het nu is wat je haar als geschenk geeft of wat je voor haar kookt, doe het anders dan anderen. Je hoeft de regels niet de volgen. De alfa vrouw houdt niet van het ordinaire omdat ze dat zelf ook niet is.

3. Sta op jouw strepen

De alfa vrouw voelt elke kleine aarzeling aan. Keer dus niet terug op jouw woorden omdat je denkt dat ze een probleem heeft met wat je net gezegd het. Het is ok om het niet eens te zijn over iets. Ook als ze jou daarop aanspreekt of als jullie daar ruzie door gaan krijgen. De alfa vrouw houdt van iemand die haar mening in twijfel durft trekken. Als het eindigt in een grote ruzie, dan zal seks het altijd goed kunnen maken.

4. Wees een beest in bed

Maak de regels in bed. Alfa vrouwen zijn van nature uit dominant in hun houding, maar er is niets dat ze meer opwindt dan wanneer ze gedomineerd worden in de slaapkamer. Ze is de jouwe.

5. Wees geduldig

Ze is verre van geduldig en wanneer ze iets ziet dat haar niet aanstaat, dan ontploft ze. Dat is niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan. Niemand wilt met iemand samen zijn die agressief is of gemakkelijk op boos wordt. Maar wanneer je met iemand te maken heeft die heel wat karakter heeft en redelijk autoritair is van nature, dan moet je daar gewoon mee leren omgaan. Niemand is perfect. Wanneer ze iemand op zijn plaats wilt zetten, zoals de serveerster die jullie reservatie niet kan terugvinden, geef haar ruimte om zich te kalmeren. Maar zeg haar nooit, NOOIT, dat ze moet kalmeren.

6. Weet wat je wil

Je hoeft niet in de piek van jouw carriere te zitten, maar wel streven naar een doel (als je nog gene hebt). Met iemand samen zijn die altijd beter wilt doen is het meest opwindende dat er is voor een alfa vrouw. Ze is een vrouw met ambitie, en verwacht dus ook van haar mand dat hij gepassioneerd is door zijn werk en door een doel in het leven.

7. Wees voorbereid op een uitdaging

Zoals reeds vermeld, de alfa vrouw is op zoek naar grootsheid. Haar verwachtingen zijn groot. Dat kan soms ingewikkeld zijn, want misschien doe jij wel jouw best maar denkt zij van niet. Ze kan soms een beetje een zaag zijn, maar leer haar hoe ze moet omgaan met haar verwachtingen. Ze is een dromer. Dat is het moment waarop jij haar terug naar de aarde moet roepen.

8. Druk jezelf uit

De alfa vrouw komt soms over alsof ze geen emoties heeft, maar dat is meestal in het begin stadium. Je kan misschien denken dat het niet eerlijk is als jij jouw gevoelens uitdrukt als dat niet wederzijds is. Maar hoe meer ze jou vertrouwt en haar hart voor jou opent, hoe meer haar gevoelens voor jou intenser zullen worden.

9. Slik je trots in

Jammer genoeg bezit de alfa vrouw heel wat trots. Als jij haar toont dat jij soms jouw eigen trots langs de kant kan schuiven voor haar, dan zal ze dat na verloop van tijd ook doen.

10. Leer haar iets

Het hoeft niet noodzakelijkerwijze super interessant te zijn. Gewoon al het feit dat jullie een andere hobby hebben is ongelooflijk aantrekkelijk voor haar. Ze houdt ervan om bij te leren.

11. Zorg ervoor dat jullie een dream team worden

Als jullie samen kunnen scoren, dan zullen jullie samen de wereld kunnen veroveren. Ze zal er voor jou zijn zodat jullie samen naar de top geraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *